Μπισκότα τύπου “digestive”
Υλικά:
•100 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
• 75 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 150 γρ. βρόμη
• 60 γρ. σιρόπι σφενδάμου ή μέλι
• 1/2 κουταλάκι baking powder
• 1/4 κουταλάκι αλάτι
Οδηγίες:
Ανακατεύεις όλα τα υλικά μαζί και τοποθετείς τη ζύμη στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.
Στη συνέχεια, ανοίγεις τη ζύμη σε φύλλο και κόβεις ίσα κομμάτια.
Ψήνεις στους 180 βαθμούς για 12 λεπτά.
Τα αφήνεις να κρυώσουν καλά και απολαμβάνεις.