Τορτίγιες
Υλικά:
• Τρία φλιτζάνια αλεύρι
• Ένα κουταλάκι αλάτι
• Ένα κουταλάκι baking powder
• 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
• Ένα φλιτζάνι χλιαρό νερό
Εκτέλεση:
• Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί
• Χωρίζουμε σε 12-15 κομμάτια, ανάλογα πόσες μεγάλες θέλουμε τις τορτίγιες
• Με έναν πλάστη ανοίγουμε στρογγυλές πίτες πάνω στον πάγκο.
• Βάζουμε την τορτίγια σε τηγάνι που καίει σε μεσαία φωτιά για 1,5 λεπτό από κάθε πλευρά.
• Αποθηκεύουμε στο ψυγείο για λίγες ημέρες ή στην κατάψυξη για περισσότερες.
Απολαμβάνουμε με τα υλικά της αρεσκείας μας, για πρωινό, βραδινό ή σνακ.